Fiskegutta.com© 2008 


FISKER ALT SOM FISKES KAN

 

 

 

Raymond Lishaugen med  mega røye.

Tidlig søndag morgen 18. oktober 2009, var Raymond og Tor Olav på plass på den 4-5 cm tykke snø-isen. De skjønte kjapt at det skulle bli litt annerledes denne dagen.

 

Les mer på Raymonds Blogg...

Theodor perset på Råsan august 2009

Theodor 6 år, Lasse og Ståle fisket en søndag i august etter gjedde på Råsan i Nord-Odal. Det gikk flere timer før vi kjente fisk, men på vei hjem igjen er det fisk på stanga til Theodor. Etter en hard "fight" med fisken, kommer den endelig inn til båten. Gjedda veide 5,300 kg, ny personlig rekord på gjedde, hans tidligere rekord var på 3,500 kg.

 

Se bilder...

 

 

 

Laksefiske i Nærøydalselva juli 2009

Nærøydalselva liggerrett ved Gudvangen og mellom Flåm og Voss. Jeg fikk lov til å ta med meg noen, og Peter, Michi og Sverre (Haugli) var ikke vond å be. Ryktet gikk om mye, og stor fisk i elva, så forventningene ble skrudd i taket lenge før agnet var i vannet.

 

Les mer...

 

 


 

 

 

 

Laksefiske Gloppen august 2009

I midten av august satte vi av tre dager til fiske i Gloppenelva. Det ble ikke helt den store fangsten, men noe fisk ble det.

Morten Almaas tok den første laksen, på 5,4kg. Lasse fikk en liten laks såkalt "tert" på 1,4kg og en sjøørret på 1,5kg, pluss at han mistet et beist på en enhånds fluestang, der laksen dro ut med alt snøre. Henrik Christiansen og Lars Kvaalen tok hver sin "tert" på 1,4kg og 1,6kg. Håvard Bøkko tok den største laksen på 6,4kg. Må si gutten har fiskelykke, han har tatt laks på alle turene han har vært på laksefiske. Noen mener det er gullhåret i ræ... som er årsaken.

 

Se bilder...

 

 

Ørretfiske Bergsjøområdet august 2009

Fikk til en liten fisketur på et par timer inne på fjellet. Det var veldig kaldt med mye vind, så fisken var ikke bite villig. Ble kun to ørretter, en på ca 200gram og en på 500gram, begge tatt på sluk.

 

Se bilder...

 

 

Gjeddefiske Råsan juli 2009
En varm og våt juli dag på Råsan. Fra knall vær, til pøsende regnvær. Lasse og Ståle prøvde gjeddefisket i Råsan etter den fine turen Ståle hadde sist på Råsan. Ble ikke de store gjeddene denne gangen. Ståle fikk den største på 4,2kg. Vi fikk til sammen 11 gjedder.

Se bilder...

Gjeddefiske Råsan juni 2009
En varm og fin helg i juni på Råsan. Startet fiske klokken ni på morgenen begge dager. Lørdag fikk Ståle fem gjedder, de to største på 4.2 og 5.5 kg. Begge var 90 cm lange. Søndag var det stille veldig lenge og med kun to små gjedder var gleden ekstra stor da han fikk drømmegjedda på 9.2 kg og 112 cm, og ny pb. for Ståle. Så det var en fornøyd fisker som reiste hjem til Oslo.

 

Se bilder...

Tisleifjorden Golsfjellet juni 2009

Theodor og Goffa Ola tok storfangsten i Tisleifjorden. De tok tilsammen 24 ørreter. 23 av de ble tatt på garn. Theodor tok en ørret på 700gram på mark. Det var en velfortjent is etter en slik fangst.

 

Se bilder...

Resö juni 2009

Ståle og Linda prøvde seg på fiske etter sjøørret lørdag kveld på svabergene utenfor Resö i Sverige.

På andre kastet fikk Ståle en pen liten sjøørret på 300 gram. Hans første sjøørret noen sinne, så det var stor stas. Det ble kun denne som ble tatt den fine sommer kvelden. Ståles sjøørret er han første, så den legges inn i hans profil.

Profiler...  Se bilde av fisken...


En tur på Råsan mai 2009

Lasse, Theodor og Ståle tok en tur til Odalen for gjeddefiske. Vi startet fisket klokka 8.30 og holdt på til ca 16.00. Ståle tok 3 gjedder, og tok den største gjedda for turen med 4,6kg. Theodor fikk 3 stk på rundt 2 kg. Lasse fikk 7 gjedder, men de var ikke store nok til å ta opp fotokameraet. Theodor tok med to gjedder til bestefar, som skal bli til gjeddekaker av god gammel oppskrift.

 

Se bilder av fisket...

 

Røyefiske april 2009

Jan Egil, Jon, Ola, Ståle og Lasse tok siste turen på Rødungen for i vinter. Vi hadde store forventninger til fisket, etter bra fangst i påsken.
Det ble mange fisk på denne turen, men bare små røyer ble med opp pilkehullet denne gangen.
Ståle var den som tok flest fisk denne turen, med tilsammen 43 røyer og to ørreter.
Ørretene lå rundt 600gram.

Se bilder av fisket...
 

 

 

Røyefiske Påsken 2009

Etter mange år med dårlig røyefiske på Rødungen, slår det virkelig til igjen. Etter 4 magre år, var røya bitevillig denne dagen. Lasse og Jan Egil fisket tilsammen ca 5kg med røye denne dagen.

De største fiskene veide melllom 350-550gram.

Se bilder av fisket...

 

 

 


Flere fisketurer, se her...

 

 

 


Fiskegutta.com»

Tilbake til forsiden.


Flere fisketurer»

Tilbake til tidligere fisketurer.

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiskegutta.com© 2008